Over ons

Het gezicht achter

Stoffenboetiek Twello

Met de overname van de stoffenboetiek is voor ons, Aartje en Anne-Marie een meisjes-droom uitgekomen.

We hebben elkaar leren kennen in de begintijd van de boetiek en kwamen tot de ontdekking dat onze liefde voor het vak even groot is en dat we elkaar enorm inspireren, wat tot uiting komt in onze samenwerking.

Even kort

Over onszelf

Aartje: Van jongs af aan ben ik opgegroeid met een moeder die de mooiste kleding onder haar naaimachine vandaan toverde. Ze leerde het mij al op jonge leeftijd, kleertjes voor de pop naaien, pyjama’s maken etc. Eind jaren 80 heb ik samen met haar een winkel gerund in breigarens en stoffen, daarnaast maakten we dameskleding op maat. Ook volgde er een periode waar ik veel kinderkleding ontwierp en maakte om uiteindelijk weer te verkopen.

Anne-Marie: Al vroeg was ik besmet met het textielvirus door een vader die interieurstoffen produceerde en een moeder die zelf al haar kleding naaide. Het is begonnen met het maken van Barbie-kleertjes met naald en draad en werd vervolgd door naailes op 11 jarige leeftijd. Na het afronden van de Modeacademie in Amsterdam heb ik jaren lesgegeven in het mode-onderwijs (mbo) en heb ook nog steeds mijn eigen modevakschool. Daarnaast ben ik ook een aantal jaren actief geweest in de dames en heren maatkleding.

Voor ons allebei geldt dan ook:
Niets is leuker dan iets maken uit een mooie lap stof en bij de groothandel wanen wij ons in de stoffenhemel.
We volgen alle modetrends op de voet en zorgen zo voor een leuke en trendy collectie in onze winkel
Graag staan we jullie bij in het uitzoeken van de mooiste lap stof en kunnen jullie ook bij ons terecht voor technische vragen als je even vastzit of een handig trucje wilt leren.